Fitness bij the real gym

Bij sportschool the real gym vind je alles wat je nodig hebt om (weer) in topconditie te komen. In onze sportschool vind je zowel toestellen voor cardiotraining als voor krachttraining. Zo heb je altijd de vrijheid om te kiezen hoe je die dag het liefste wil trainen.


Breed aanbod toestellen voor cardio- en krachttraining bij the real gym

Bij the real gym train je enkel met toestellen voor cardio- en krachttraining van de beste kwaliteit. Al onze fitness apparaten zijn van het professionele merk Technogym. Met onze toestellen kan je alle spiergroepen trainen en er zijn ruim voldoende toestellen aanwezig in de sportschool, dus bij ons geen wachttijden.

the real gym biedt tevens de mogelijkheid om te trainen met losse gewichten. Wij hebben losse gewichten tot een maximum van 34 kg. In de sportschool in Leusden hebben we zelfs losse gewichten tot 36 kg.


Goedkope fitness abonnementen

Ben je benieuwd geworden naar onze fitness mogelijkheden? Kom een kijkje nemen bij sportschool the real gym en overtuig jezelf! Bij ons kun je vanaf slechts € 15,95 per maand genieten van alle fitness mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over onze abonnementsvormen.

Wil je zelf de mogelijkheden van sportschool the real gym ervaren? Vraag dan een gratis dagpas aan en kom een dag lang gratis en vrijblijvend sporten op een van onze vestigingen of schrijf je direct in!