fitness voorzieningen the real gym

Bij the real gym train je met de beste cardio- en krachtapparatuur. Al onze fitness apparaten zijn van het kwaliteitsmerk Technogym. Er zijn ruim voldoende toestellen aanwezig in de club, dus bij ons geen wachttijden. Uiteraard hebben wij ook losse gewichten. In onze club in Bilthoven is dit tot een maximum van 34 kg. In de club in Leusden en Kampen zijn er losse gewichten tot 36 kg. Recent hebben wij in al onze clubs onze krachtapparatuur aanzienlijk uitgebreid, dus kom gauw langs!

Bij ons sport je met my wellness cloud van Technogym; zelf online je trainingsschema maken en die aanpassen op jouw sportambitie. Je resultaten bijhouden terwijl je aan het trainen bent en deze later online terugkijken. Overal en altijd, snel en vooral simpel.

Lees hier meer over trainen met my wellness >>

begeleiding in the real gym

Op een aantal vaste tijden in de week is er een fitnessinstructeur aanwezig voor het beantwoorden van je vragen en het geven van tips.

Tevens kun je in de fitness ook meedoen aan het altijd populaire buikspierkwartier. Het buikspierkwartier wordt gegeven door de fitnessinstructeur en is een perfecte aanvulling op je workout. Voor de deelname hoef je je niet in te schrijven.

Klik hier voor meer info en de tijden van de fitness instructie en buikspierkwartier >>

Wil je toch meer begeleiding, dan bieden wij ook de mogelijkheid om te sporten onder de deskundige begeleiding van een Personal Trainer. Speciaal voor onze leden kan dit voor een zeer aantrekkelijke tarief van slechts € 29,95 p.p voor 60 minuten.