Groepslessen bij the real gym

The real gym biedt een breed aanbod Les Mills groepslessen. Les Mills is een uniek fitnessconcept dat bestaat uit leuke en gemakkelijk te volgen groepsfitnessprogramma’s. Of je nou wilt afvallen, conditie wil kweken of meer spierkracht wilt opbouwen, wij hebben voor elk doel een passend programma.


Breed aanbod groepslessen bij the real gym

In het sportaanbod van sportschool the real gym vind je onder andere de groepslessen BodyPump, BodyBalance, BodyCombat en Zumba.

De groepslessen zijn makkelijk te volgen en hebben voor een periode van 3 maanden dezelfde choreografie. De groepslesinstructeurs hebben een intensieve opleiding gevolgd en krijgen continu bijscholing.


Probeer de groepslessen bij the real gym

Om deel te nemen aan de groepslessen betaal je een toeslag van slechts € 5,- per maand op het fitness abonnement. Hiervoor kun je onbeperkt groepslessen volgen. Je kunt bij the real gym een fitness abonnement afsluiten vanaf slechts € 19,95 per maand.

Ben je benieuwd geworden naar de groepslessen die the real gym aanbiedt? Kom dan snel een kijkje nemen bij een van onze sportscholen in Bilthoven, kampen & Leusden en overtuig jezelf! Wil je direct aan de slag? Klik dan hier om je direct in te schrijven.