groepslessen

Les Mills groepslessen in Bilthoven, Kampen & Leusden

In onze sportschool geven wij de hoge kwaliteits groepslessen van Les Mills; BodyPump, BodyBalance, BodyCombat, BodyAttack, BodyVive en Grit Strength. Naast deze lessen bieden we ook nog diverse andere groepslessen aan, zoals Yoga, Zumba, Steps, Bootcamp en Senior Groepsfitness. Ons exacte aanbod per vestiging kun je terugvinden op onze lesroosters.

Les Mills groepslessen
Les Mills is een uniek fitnessconcept dat bestaat uit leuke en makkelijk te volgen groepsfitnessprogramma's. Of je nou wilt afvallen, conditie of meer spierkracht wilt opbouwen, voor elk doel is er een passend programma. De lessen zijn makkelijk te volgen en hebben voor een periode van 3 maanden dezelfde choreografie. De instructeurs hebben een intensieve opleiding gevolgd en krijgen continu bijscholing. Zo ben je altijd verzekerd van kwalitatief zeer goede, effectieve en leuke lessen.

Kosten groepslessen
Om deel te nemen aan de groepslessen betaal je een toeslag van slechts € 7,- per maand op het fitness abonnement. Hiervoor kun je onbeperkt lessen volgen. Om een les te volgen hoef je je niet van te voren op te geven, maar wees op tijd want vol = vol.