Personal Training bij the real gym

Wil je graag iets doen aan je figuur en conditie, maar ontbreekt je de motivatie of tijd? Heb je een blessure (gehad) en weet je niet waar je op moet letten tijdens het sporten? Ben je nieuw in de sportschool en kun je wel wat extra uitleg gebruiken? Dan is een personal trainer iets voor jou.


Meer resultaat met een personal trainer van the real gym

Bij sportschool the real gym kun je sporten onder de deskundige begeleiding van een Personal Trainer. Personal Training biedt motivatie, structuur in je sport, voedingsadvies voor meer rendement en natuurlijk zichtbaar resultaat!

Of je nu op zoek bent naar je topvorm voor het nieuwe seizoen of je gewoon een betere conditie wil, de personal trainer helpt jou om je doelen te bereiken.

Voor slechts € 29,95 p.p. kun je 60 minuten lang sporten samen met je eigen Personal Trainer.


Kom sporten bij de sportscholen van the real gym

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Personal Training? Kom dan snel een kijkje nemen bij een van onze sportscholen in Bilthoven, Kampen & Leusden en overtuig jezelf!

Bij the real gym kun je vanaf slechts € 21,00 per maand genieten van alle sportmogelijkheden. Direct aan de slag? Schrijf je dan direct in! En wil je eerst eens komen sporten om zelf te ervaren wat the real gym is? Vraag dan een gratis dagpas aan en kom een dag lang gratis en vrijblijvend sporten.