Sport bij the real gym Bilthoven

Op zoek naar een nieuwe sport in Bilthoven, maar weet je nog niet goed wat? Kom dan naar sportschool the real gym in Bilthoven en start vandaag nog met fitness of een van onze groepslessen.

Bij the real gym kan je al sporten vanaf slechts € 21,50 per maand en geniet je van al onze sport mogelijkheden.


Fitness en groepslessen bij the real gym Bilthoven

The real gym Bilthoven is een zeer veelzijdige sportschool en biedt een uitgebreide mogelijkheden voor fitness en groepslessen. Zo bieden wij je een breed aanbod fitness apparatuur voor krachttraining en cardio training in onze moderne sportschool. Dus of je nu een intensieve workout wil doen om sterker te worden of juist je conditie wil verbeteren, je vindt bij ons alles wat je nodig hebt om weer in topvorm te komen.

Ook kan je bij the real gym terecht voor verschillende groepslessen van Les Mills. Onder begeleiding van onze ervaren sportinstructeurs doe jij mee aan een intensieve workout tijdens groepslessen zoals BodyPump, BodyBalance, BodyCombat en Zumba. Deze workouts staan bekend om hun effectiviteit en je zult na een paar lessen al resultaat zien!


Kom sporten bij the real gym Bilthoven

Ben je enthousiast geworden over sporten in Bilthoven? Meld je dan direct aan bij sportschool the real gym en ervaar onze scherpe prijzen!

Wil je de mogelijkheden van sportschool the real gym in Bilthoven eerst zelf ervaren? Vraag dan een gratis dagpas aan en kom een dag lang gratis en vrijblijvend sporten.