Sport bij the real gym Leusden

Woon je in Leusden en sport je graag? Kom dan een kijkje nemen bij sportschool the real gym in Leusden en geniet van onze uitgebreide fitness faciliteiten en groepslessen!

Bij the real gym bewijzen we dat sporten niet duur hoeft te zijn en kun je al vanaf slechts € 21,50 per maand genieten van al onze sport mogelijkheden.


Fitness en groepslessen bij the real gym Leusden

The real gym Leusden biedt topkwaliteit fitness apparatuur en een breed aanbod aan Les Mills groepslessen in een frisse en vooral moderne omgeving.

Zo vind je in ons aanbod van groepslessen onder andere BodyPump, BodyBalance, BodyCombat en Zumba. Deze groepslessen zijn van de bekende Les Mills workouts en staan bekend om hun actieve programma’s en het snelle resultaat.

Naast de groepslessen vind je in the real gym Leusden ook een breed aanbod fitness toestellen en cardio apparaten. In de sportschool vind je voor elke spiergroep meerdere fitness apparaten, dus je hoeft nooit te wachten voor je aan de slag kan.


Kom sporten bij the real gym Leusden

Ben je enthousiast geworden over sporten in Leusden? Meld je dan direct aan bij sportschool the real gym en ervaar onze scherpe prijzen!

Wil je de mogelijkheden van sportschool the real gym in Leusden eerst zelf ervaren? Vraag dan een gratis dagpas aan en kom een dag lang gratis en vrijblijvend sporten.