Sporten bij the real gym Leusden

Wil je voordelig sporten in Leusden? Kom dan naar sportschool the real gym in Leusden en profiteer van onze fitnessabonnementen vanaf €21,50 euro per maand.

Bij the real gym kan je sporten in een moderne sportschool met een ruim aanbod aan sportapparatuur voor zowel krachttraining als cardiotraining. Oftewel, alles wat je nodig hebt om (weer) in topvorm te komen.


Fitness en groepslessen bij the real gym Leusden

Bij the real gym in Leusden vind je fitnessapparaten van topkwaliteit, ervaren sportinstructeurs en een modern ingerichte sportschool. Ook bieden wij verschillende groepslessen met de bekende Les Mills workouts.

Bij the real gym vind je Les Mills groepslessen zoals BodyPump, BodyBalance, BodyCombat en Zumba. Met deze workouts ben je op een leuke manier bezig met je lichaam en zie je binnen een paar lessen al resultaat!


Kom sporten bij the real gym Leusden

Ben je enthousiast geworden over sporten in Leusden? Meld je dan direct aan bij sportschool the real gym en ervaar onze scherpe prijzen!

Wil je de mogelijkheden van sportschool the real gym in Leusden eerst zelf ervaren? Vraag dan een gratis dagpas aan en kom een dag lang gratis en vrijblijvend sporten.