Sportscholen Leusden

Ben je op zoek naar sportscholen in Leusden waar je binnen een mum van tijd weer in vorm kan zijn? Kom een kijkje nemen bij sportschool the real gym in Leusden en geniet van onze uitgebreide sportfaciliteiten!

Bij the real gym sportscholen kun je vanaf slechts € 21,50 per maand genieten van al onze sport mogelijkheden.


De meest complete sportschool in Leusden

The real gym biedt een ruim aanbod aan fitness mogelijkheden en groepslessen met de bekende Les Mills workouts. Bij ons sport je in een modern ingerichte omgeving met fitnessapparaten van topkwaliteit, ervaren sportinstructeurs en diverse extra faciliteiten.

In het groepslessen aanbod van the real gym vind je onder andere BodyPump, BodyBalance, BodyCombat en Zumba. Deze groepslessen zijn ideaal als je snel resultaat wil zien van je workout en zorgen dat jij op een leuke manier bezig bent met je lichaam.


Kom sporten bij the real gym Leusden

Ben je enthousiast geworden over sporten in Leusden? Meld je dan direct aan bij sportschool the real gym en ervaar onze scherpe prijzen! Wil je de mogelijkheden van sportschool the real gym in Leusden eerst zelf ervaren? Vraag dan een gratis dagpas aan en kom een dag lang gratis en vrijblijvend sporten.