Sportschool the real gym Bilthoven

Op zoek naar een sportschool in Bilthoven met uitgebreide fitness faciliteiten en groepslessen? Kom een kijkje nemen bij sportschool the real gym in Bilthoven en geniet van onze uitgebreide sport faciliteiten!

Bij the real gym kun je vanaf slechts € 21,50 per maand genieten van al onze sport mogelijkheden.


De meest veelzijdige sportschool van Bilthoven

The real gym biedt topkwaliteit fitness apparatuur en Les Mills groepslessen in een frisse en vooral moderne omgeving. The real gym biedt een ruim aanbod fitness apparatuur van een uitstekende kwaliteit, ervaren sportinstructeurs, goed ingerichte kleedruimtes met douches en een uitstekend aircosysteem.

Op het gebied van groepslessen heb je bij the real gym in Bilthoven de keuze uit ’s werelds beste groepslesprogramma’s van Less Mills, zoals BodyPump, BodyBalance, BodyCombat en Zumba.

Dus wat jouw doelstellingen ook zijn, wij bieden de mogelijkheid om deze te behalen!


Kom sporten bij the real gym Bilthoven

Ben je enthousiast geworden over sporten in Bilthoven? Meld je dan direct aan bij sportschool the real gym en ervaar onze scherpe prijzen!

Wil je de mogelijkheden van sportschool the real gym in Bilthoven eerst zelf ervaren? Vraag dan een gratis dagpas aan en kom een dag lang gratis en vrijblijvend sporten.