Yoga

Exclusief bij the real gym Bilthoven en Leusden hebben we een uitgebreid aanbod aan Body & Mindlessen. Naast de Les Mills BodyBalance lessen bieden we op speciaal verzoek van onze leden ook diverse Yoga lessen.

Yoga

Yoga is een sport die voor iedereen geschikt is. De Yogales bestaat uit ademoefeningen, lichaamsoefeningen en meditatie. De diverse oefeningen zorgen voor een betere doorbloeding van het lichaam en een soepeler lijf. Zo krijg je:

  • Flexibelere spieren
  • Een betere houding
  • Een betere concentratie
  • Een betere doorbloeding
  • Je ademhaling verbetert

Yoga zorgt voor innerlijke rust. Je komt op een bewustere manier in het leven te staan en je zit lekkerder in je vel, letterlijk en figuurlijk. De lessen wordt gegeven door onze zeer ervaren Yoga instructrices.

Vooraf aanmelden is niet nodig, dus kom ook en ervaar onze Yogales!

>> Klik hier voor het groepslesrooster

Pilates

Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit en balans. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Je krijgt dus spieren met lange elegante vormen.

Tevens verbeter je jouw lichaamsbewustzijn en bouw je aan een betere houding. Fysiotherapeuten adviseren tegenwoordig ook steeds meer patiënten met nek- en rugklachten om aan Pilates te doen. Dit komt omdat je met Pilates ook werkt aan de dieper gelegen spieren. Je kunt hierdoor rugklachten en nekklachten verminderen en voorkomen.

>>klik hier voor het groepslesrooster